Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Vacature assistent accountant

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière? Heb je een eigen visie op de toekomst van het accountantsberoep? Ambieer je een zelfstandige en dynamische rol met voldoende uitdagingen en interessante doorgroeimogelijkheden? Dan komen wij graag met je in gesprek!

Hoe ziet je profiel eruit?

We zien je reactie met interesse tegemoet als je:

  • een diploma accountancy hebt op HBO of WO niveau of studerend daarvoor
  • ambitieus, ondernemend en dienstverlenend ingesteld bent
  • goede communicatieve vaardigheden bezit, in woord en geschrift
  • goed kunt plannen, organiseren en analyseren

Hoe ziet je werk eruit?

Nieuwint & Van Beek is nauw betrokken bij al haar relaties. Als assistent accountant binnen een samenstelpraktijk vorm je het aanspreekpunt en onderhoud je intensief persoonlijk contact met cliënten. Het is een afwisselende functie waarin veel van je wordt verwacht op het gebied van meedenken, vooruitzien en realiseren. Resultaat vormt de sleutel en daarom is een assertieve en proactieve houding een must.

De invulling van het begrip accountancy 4.0 is je uitdaging.

Het resultaat is dat je:

  • in staat bent om een nieuwe kring van relaties op te bouwen
  • trends signaleert, kansen en behoeften in het contact met je klanten
  • betrokken bent bij uiteenlopende adviesopdrachten van je klanten
  • mensen kunt begeleiden, motiveren en aansturen

Wat bieden we je?

Nieuwint & Van Beek is een transparante organisatie met een open en informele cultuur. We bieden onze medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. We stimuleren maatschappelijke betrokkenheid en staan voor een goede privé/werk balans.

Meer weten en solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Sluit je profiel aan op onze omschrijving? Stuur dan je curriculum vitae met begeleidende brief naar hrm@nevb.nl.