Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

cybercrime

Mabel de Vries


Op woensdag 16 augustus 2017 sprak expert Mabel de Vries (Data Privacy Officer) over de risico's van cybercrime en het veilig behandelen van bedrijfsgegevens.

Pensioen update

Daan Vis


Het pensioen in eigen beheer komt ten einde. Wat zijn je mogelijkheden als dga? Pensioenexpert Daan Vis van Stator & Liber gaf hiervoor tekst en uitleg op woensdag 9 november 2016.

testament-check

mr. J. W. (HANS) Mol


Het testament krijgt niet altijd de aandacht die het verdient: met alle gevolgen van dien. Speciaal hiervoor gaf notaris Hans Mol een testament-APK voor ondernemers.

ZOEKMACHINEOPTIMALISATIE

Robert van Glabbeek


Het belang van goede online vindbaarheid neemt overhand toe voor ondernemers. Speciaal hiervoor verzorgde SEO-expert Robert van Glabbeek een interactieve cursus voor mkb-ondernemers.

FINANCIERINGSCHECK

Erik van den Bosch


Het financieringslandschap is in korte tijd veranderd. Banken stellen zich behouden op en nieuwe kanalen ontstaan. Credion Expert Erik van den Bosch besprak actuele kredietmogelijkheden, voor nieuwe én bestaande financieringen.

DIGITAAL ONDERNEMEN

gijs van dam


De vertaalslag van een fysieke winkel (bricks) naar een webshop (clicks) kan voor veel ondernemers interessant zijn. Toch hebben mkb-ers vaak moeite met deze stap. E-commerce expert Gijs van Dam (Mindbus) gaf tekst en uitleg.

ARBEIDSRECHT

mr. heleen van soest


De nieuwe Wet Werk en Zekerheid stelt werkgevers voor ingrijpende wijzigingen in relatie tot hun personeel. Mr. Heleen (A. E.) van Soest van Direct Advocaten zette in een workshop de belangrijkste aandachtspunten voor het mkb uiteen.

WERKKOSTENREGELING

door Rob de Bas


De werkkostenregeling is per 1 januari 2015 verplicht voor alle werkgevers. De WKR heeft mogelijk gevolgen voor verstrekkingen en vergoedingen aan personeel. Fiscaal expert Rob de Bas (Bastax Advies) gaf advies bij ons op kantoor.

DRIEDIMENSIONAAL BOEKHOUDEN

martin noordzij (AA)


Nieuwint & Van Beek prijst zichzelf met een vooruitstrevend werkproces. Maar waar ligt het plafond? En wat brengt de toekomst ons? Vennoot Martin Noordzij (AA) nam cliënten mee in de visie van ons kantoor gelet op hun eigen bedrijf.

DUURZAAM ONDERNEMEN

ans ursem


Hoe vind je als ondernemer de balans tussen people, planet en profit? En ben je hier uberhaupt mee bezig? Ans Ursem van Fair Business reikte ondernemers handvatten voor het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MKB-SUBSIDIES

Sander Wolfensberger


Subsidies zijn mogelijk een welkome aanvulling voor de bedrijfsvoering. Kennis, tijdigheid en het volgen procedures zijn echter essentieel. Sander Wolfensberger, oprichter van Subtracers, besprak de verschillende mogelijkheden voor het mkb.

VERMOGENSBEHEER

o.l.v. marijke roskam


Vermogensbeheerders haalden niet altijd positief het nieuws. Wat vinden zij hier zelf van? En hoe kies je de juiste? O.l.v. Marijke Roskam (BNR) voerden Top Capital (Peter van der Slikke), Ostrica (Lex Werkheim) en Roemer Kamp (J.M. Kamp) een interactieve podiumdiscussie bij Dauphine.

PENSIOEN IN EIGEN B.v.

DAAN VIS

Een 'pensioen in eigen beheer' leek geruime tijd een solide oplossing voor ondernemers. De kennis van vandaag leert ons anders. Expert Daan Vis van Stator en Liber gaf een inventarisatie van de beste mogelijkheden.

CROWDFUNDING

Edwin Adams


In een sterk veranderd financieringsklimaat opent crowdfunding de deur naar nieuwe mogelijkheden voor het mkb. Edwin Adams, oprichter van Geld voor Elkaar, verzorgde een informatieve kennissessie bij Dauphine.

DAG VAN DE MAKELAAR

Dick van der Lecq


Tijdens de kredietcrisis lag de woningmarkt jaren stil. Ondernemer Dick van der Lecq biedt met Casa Novanet huizenverkopers uitkomst in de vorm van complete budget 'make-overs'. Diverse makelaars en vastgoedpartijen waren erbij.