Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

Het nut van Branche in Zicht?

Het nut van Branche in Zicht?

25% omzetstijging voor restaurant Ko Chang

Ook sturen op realtime cijfers?

Ook sturen op realtime cijfers?

Online boekhouden volgens Annet Bollemeijer

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiënteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Pensioenopties voor zelfstandigen

  29 september 2017

  Recente cijfers van het CBS tonen aan dat een kwart van de zzp’ers niets heeft geregeld voor later. Dat is niet alleen jammer: het is ook riskant. Want het pensioen is juist iets dat je wél moet regelen. En hoe langer je wacht, hoe minder gunstig dat kan uitpakken voor je.

 • Internet der dingen

  29 september 2017

  Het Internet der Dingen –dit is de mogelijkheid om allerlei objecten met het internet te verbinden- staat op het punt van doorbreken. Het systeem wordt ook wel het ‘Internet of Things’ of IoT genoemd. Providers roeren zich nu weer.

 • Liefde voor het kappersvak en elkaar

  28 september 2017

  Als jongeman van 21 kwam Australiër Tim Kelly eind jaren ’70 naar Europa om iets van de wereld te zien en rond te trekken. De reis en vooral Nederland bevielen zo goed, dat hij besloot om zich hier permanent te vestigen. Dankzij zijn kapperservaring vond hij snel werk bij een salon in Buitenveldert.

Agenda

Op de hoogte blijven?