Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Door op deze site te blijven gaat u akkoord met ons gebruik van deze cookies.

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Het liefst reduceer je je administratie tot een efficiënt geautomatiseerd proces. Dat regelen wij graag voor je. Dat levert je niet alleen waardevolle besparingen op, maar ook interessante inzichten.

innovatie

snel, veilig & overal


Jouw administratie is veilig opgeslagen in een digitale klantomgeving met een volledig online werkproces: ideaal voor het snel aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens, waar je ook bent.

Berichten

 • Lean Management

  7 november 2019

  Deze maand staat “samenwerken” centraal bij NEVB. Een interessant onderwerp dat hieraan is gerelateerd, is “Lean Management”. In onderstaand artikel gaan wij hier verder op in; wellicht is deze methode ook voor jouw organisatie inzetbaar.

 • Waarom makkelijker maken

  7 februari 2019

  De slogan van de belastingdienst dat zij het niet leuker kunnen maken, maar wel makkelijker hoor je nu al een tijdje niet meer.

 • Verbeter de wereld...

  15 januari 2019

  ‘Honderden miljarden uitgeven om de aarde 0,0003% minder warm te maken, dat roept weerstand op bij de burger. En dat is begrijpelijk. Er zijn ook ander manieren om Nederland stevig te vergroenen.’ Aldus een artikel in het FD.