Einde pensioen in eigen beheer

Wat nu? Kom 9 november naar onze toelichtingsavond

Presteer jij beter dan je concurrenten?

We vertellen het je graag...

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiƫnt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

Homepage block 2 (afbeelding) CLOUD ACCOUNTING
Homepage block 3 (afbeelding)

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiƫnteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • Highlights Rik van Beek Prinsjesdag 2016

  30 september 2016

  De Prinsjesdag highlights van Rik van Beek

  Onlangs was het weer Prinsjesdag. Prinsjesdag is altijd een dag waarop de fiscale wereld de adem inhoudt. Niet alle beleidsvoornemens worden gelekt. Het is dus altijd afwachten of er nog konijnen uit de hoge hoed komen. De afschaffing van de monumenten- (2017) en scholingsaftrek (2018) kunnen hierbij als een verrassing worden aangemerkt.

 • Column martin Noordzij september 2016

  30 september 2016

  Maandelijks schrijft vennoot Martin Noordzij (AA) een column over dat wat hem deze maand is opgevallen in de media, maatschappij en onze praktijk. Dikwijls - maar ook weer niet altijd - staan deze onderwerpen los van elkaar.

 • Maak kennis met Roland en Tonny Meskers

  30 september 2016

  Maandelijks stellen wij een relatie uit ons klantenbestand voor. Dit geeft een mooie inkijk in de klanten waarvoor wij actief zijn. Deze maand is het woord aan Roland & Tonny Meskers van Pearle Opticiens aan het Bijlmerplein in Amsterdam.

Agenda

 • Bijeenkomst: einde pensioen in eigen beheer

  9 november 2016 19:30 - 21:00 Nieuwint & Van Beek
  Aanmelden

Op de hoogte blijven?