Presteer jij beter dan je concurrenten?

We vertellen het je graag...

Altijd je gegevens op zak?

Ontdek de voordelen van online boekhouden

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben jij in voor een zelfstandige en uitdagende rol?

ACCOUNTANCY

FOCUS OP JE BUSINESS


Wij reduceren de administratie tot een efficiƫnt geautomatiseerd proces. Hierdoor kunnen wij werken in de actualiteit. Dit levert je als ondernemer niet alleen waardevolle besparingen, maar ook interessante inzichten op.

innovatie

snel, veilig & overal


Werken in de cloud? Dat doen wij al sinds 2002. Onze digitale klantomgeving biedt een volledig online georiƫnteerd werkproces. Ideaal voor het aanbieden, bewaren en accorderen van gegevens.

Nieuwsberichten

 • SENSE Vastgoed

  30 november 2016

  Maandelijks stellen wij een relatie uit ons klantenbestand voor. Dit geeft een mooie inkijk in de klanten waarvoor wij actief zijn. Deze maand is het woord aan Hanneke Diephuis van SENSE Vastgoed uit Amsterdam.

 • Van VAR naar modelovereenkomst

  30 november 2016

  Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties

  Op 2 februari 2016 is het Wetsvoorstel Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) aangenomen door de Eerste Kamer. Wellicht heb je hierover recentelijk iets meegekregen uit de media, het heeft nogal wat stof doen opwaaien. Maar waartoe dient de wet? En waarom is zij onlangs uitgesteld?

 • 'Ons oordeel is belangrijker dan big data'

  30 november 2016

  Grote verzamelingen data vertellen ons een hoop over ons, maar ook een heleboel niet. Big Data lijkt ons van de plicht te ontslaan verantwoordelijkheid te nemen. Gevaarlijk vindt journalist en onderzoeker Timandra Harkness.

Agenda

Op de hoogte blijven?